Mercur in Astrologia Medicala


Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Berbec da tendinta la febra cerebrala, la migrene, ameteli, nevralgii, probleme de coordonare sau de vorbire si, prin actiunea reflexa în Balanta, la tulburari nervoase a rinichilor si la lumbago.

Mercur in Taur

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Taur da tendinta la balbaiala, la surditate, la raguseala, dificultati de inghitire si, prin actiunea reflexa în Scorpion, la afectiuni nervoase ale organelor uro-genitale.

Mercur in Gemeni

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Gemeni da o tendinta la dureri de brate, maini sau plamani; la bronsite, la pleurezii, la astm, la sufocari si, prin actiunea reflexa în Sagetator, la dureri în solduri.

Mercur in Rac

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Rac da tendinta la indigestie cauzata de emotii, balonari sau gaze, si o crestere a mucozitatilor.

Mercur in Leu

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Leu da tendinta la dureri de spate, lesinuri si palpitatii cardiace.

Mercur in Fecioara

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Fecioara da tendinta la flatulenta, la colici, la sufocari si la insomine. Exista o predispozitie nativa spre ingrijorare ceea ce poate afecta starea de sanatate.

Mercur in Balanta

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Balanta da tendinta la retentie urinara, la dureri de rinichi, la lumbago si, prin actiunea reflexa în Berbec, la ameteli, la migrene si la afectiunile ochilor.

Mercur in Scorpion

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Scorpion da tendinta la dureri de vezica si organele genitale, la iregularitatea menstruatiei si, prin actiunea reflexa în Taur, la balbaiala, la raguseala si la surditate.

Mercur in Sagetator

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Sagetator da tendinta la dureri de solduri si coapse, sciatica si, prin actiunea reflexa în Gemeni, la tuse, la astm si la pleurezie.

Mercur in Capricorn

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de mercur atunci: Mercur afectat în Capricorn da o tendinta la reumatism mai ales la genunchi, la dureri de spate, la boli de piele, la melancolie; prin actiunea reflexa în Rac, la indigestie nervoasa si la flatulenta.

Mercur in Varsator

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de mercur atunci: Mercur afectat în Varsator da tendinta la dureri ascutite, junghiuri prin tot corpul generate de o problema a nervilor, la varice, tulburari sanguine si, prin actiune reflexa în Leu, la palpitatii si la nevralgii cardiace.

Mercur in Pesti

Daca in aceasta sectiune mai exista si alte aspecte planetare negative legate de Mercur atunci: Mercur afectat în Pesti da o tendinta la guta si la crampe în picioare sau la o mare sensibilitate a picioarelor si, prin actiunea reflexa în Fecioara, la o slabiciune, o oboseala generale, la neliniste si uneori la tuberculoza, la surditate.