Luna in astrograma


În astrograma natala, Luna arata, cum ne traim viaţa în intimitate. Poziţionarea Lunii in astrograma ne ofera indicii cu privire la starea noastra de spirit si la emoţiile noastre profunde. Pentru o poveste de dragoste,este important să ştim zodia in care se afla Luna noastra dar si a partenerei/partenerului nostru, pentru a vedea daca exista compatibilitate intre Luna partenerilor.

Dacă avem Luna in zodii foarte independente, ca zodia Berbec, zodia Gemeni, zodia Sagetator sau zodia Varsator, atunci nu ne place ca acasa sa fie o atmosfera  prea sufocanta sau opresiva. Cu un astfel de partener nu ne ne simtim in largul nostru - nevoia de spaţiu, în aceste cazuri, este de importanţă vitală. 

Persoanele care au Luna in zodii de foc, se inteleg bine, din punct de vedere emotional, cu cei care au Luna in zodii de foc sau in zodii de aer: ambilor le place sa fie in miscare si prefera o noapte cu prietenii in oras in loc sa stea acasa, sa se uite la TV. Luna in zodiile de Pamant - în schimb - dezvolta o convieţuire armonioasă cu cei care au Luna in zodii de apa. De exemplu, daca unul dintre parteneri are Luna in zodie de pamant si celalalt are Luna in zodii de aer, atunci pot avea o relatie mai dificila, vorbesc limbi diferite, pentru ca cel care are Luna in zodii de aer are  nevoie in primul rand de libertate iar convietuirea intre ei va  funcţiona numai cu multă dragoste, daca vor intelege care sunt diferentele dintre ei si vor fi dispusi sa faca unele compromisuri.

Fazele Lunii in 2012