Venus in Astrologia Medicala

Venus in Berbec


Venus afectata în Berbec da tendinta la congestie cerebrala, la secretii mucoase anormale si, prin actiunea reflexa în Balanta, la congestia  rinichilor.

Venus in Taur

Venus afectata în Taur da tendinta la oreon, la dureri de cap afectand regiunea occipitala, la gusa, la amigdalita, la inflamarea glandelor gatului, la inflamatii bucale (uneori infectii fungice). Prin actiune reflexa, în Scorpion, da nastere si la boli venerice si alte afectiuni specifice glandelor genitale.

Venus in Gemenii

Venus afectata în Gemeni da tendinta la intoxicatii sanguine, la slabiciune pulmonara, la hidropizie, la panaritiu, la negi (HPV). 

Venus in Rac

Venus afectata în Rac da tendinta la dilatarea stomacului, la greturi, probleme cu sanii.

Venus in Leu

Venus afectata în Leu da tendinta la afectiuni ale maduvei coloanei si vertebrelor, la dureri de spate si la probleme ale arterelor.

Venus in Fecioara

Venus afectata în Fecioara da tendinta la atonia actiunii peristaltice a intestinelor, la paraziti intestinali.

Venus in Balanta

Venus afectata în Balanta da tendinta la uremie si la poliurie; iar prin actiunea sa reflexa în Berbec, la dureri de cap.

Venus in Scorpion

Venus afectata în Scorpion da tendinta la varicocele, la boli venerice, la prolapsul uterului, la menstruatii dureroase si alte boli ale femeii; dar prin actiunea reflexa în Taur, apar si dureri de gat.

Venus in Sagetator

Venus afectata în Sagetator da o tendinta la afectiuni ale  soldurilor; prin actiunea reflexa în Gemeni, la bronsite si boli pulmonare.

Venus in Capricorn

Venus afectata în Capricorn da tendinta la guta si, prin actiunea reflexa în zodia Racului, la tulburari digestive, la greturi si regurgitari.

Venus in Varsator

Venus afectata în Varsator da tendinta la varice, probleme legate de sange însa prin actiunea reflexa în Leu, si la boli de inima.

Venus in Pesti

Venus afectata în Pesti da tendinta de sensibilitate la picioare: bataturi, degeraturi, apoi la guta si prin actiunea reflexa în Fecioara, la tulburari intestinale.