Uranus in Astrologia Medicala

Uranus in Berbec  

Uranus afectat in Berbec indica dureri ascutite la cap, migrene spontane, dureri ale ochilor sau constrictie spasmodica a vaselor de sange a ochilor. Prin reflex in Balanta spasmuri ale rinichilor pod duce la albuminurie clinica.

Uranus in Taur 

Uranus afectat în Taur da tendinta la a diminua secretia pituitara si, în consecinta, favorizeaza dezvoltarile anormale. Stresul, socurile pot afecta functionarea tiroidei.

Uranus in Gemeni 

Uranus afectat în Gemeni da o tendinta la astmul spasmodic, la raceli si la o tuse seaca si dura.

Uranus in Rac 

Uranus afectat în Rac da o tendinta la sughitat care este produs printro contractie brusca a diafragmei, la o tuse stomacala dura si seaca, la crampe la stomac, la gaze, la flatulenta.

Uranus in Leu 

Uranus afectat în Leu da o tendinta la palpitatii, la actiunea spasmodica a inimii, la meningita cerebro-spinala, la paralizie infantila si, prin actiunea reflexa în Varsator, aspecte asemanatoare pot fi observate acum.

Uranus in Fecioara 

Uranus afectat în Fecioara da tendinta la flatulenta si la crampe abdominale.

Uranus in Balanta 

Uranus afectat în Balanta da tendinta la o actiune intermitenta a rinichilor, la boli venerice care se manifesta pe piele si, prin actiunea sa reflexa în Berbec, la dureri de cap violente si bruste, junghiuri si halucinatii.

Uranus in Scorpion 

Uranus afectat în Scorpion da tendinta la avorturi spontane, la boli venerice, spasmul colonului creinda mai intai constipatie si ulterior diaree. Probleme cu tiroida.

Uranus in Sagetator 

Uranus afectat in Sagetator da tendinta la tulburari hepatice, otravirea sangelui, uneori astm.

Uranus in Capricorn 

Uranus afectat în Capricorn boli de piele dificil de diagnosticat, dureri abdominale (crampe).

Uranus in Varsator 

Uranus afectat in Varsator da tendinta la accelerarea ritmului cardiac, fracturi de glezna, nervozitate, vedere incetosata.

Uranus in Pesti 

Uranus afectat in Pesti da tendinta la anxietate, depresii, probleme legate de glicemie si care apar in urma stresului emotional, crampe si spasme in muschii pirciorului.